Menu

Nieuws

Nieuws index

Index

Nieuwsberichten Witteveen Projectinrichting

Wini Elements - flexibele meubelelementen die de communicatie op kantoor ondersteunen!

EnergyByLight - Bureaulamp die jouw daglichtritme volgt EnergyByLight - Bureaulamp die jouw daglichtritme volgt
Previous Article
Palmberg Layers + P5 Flex onderscheiden met 2 internationale design prijzen! Palmberg Layers + P5 Flex onderscheiden met 2 internationale design prijzen!
Next Article
Wini Elements - flexibele meubelelementen die de communicatie op kantoor ondersteunen!
Het moderne kantoor wordt steeds meer een creatieve ontmoetingsplaats, waar mensen met elkaar communiceren en een verbinding met elkaar aangaan. Het resultaat is 'well-being', binding en de creatie van creatieve ideeen en producten.
Wini Elements en Wini Teams zijn innovatieve meubelsystemen die dit creatieve proces faciliteren. Flexibiliteit en mobiliteit is het uitgangspunt!
Alle TEAMS + ELEMENTS meubelelementen [o.a. zitjes, tafels, wanden, whiteboards, bijzettafels, kasten, plantenbakken, tribune-elementen en videoscreens] zijn verrijdbaar en snel herconfigureerbaar zonder gereedschap. Flexibiliteit is het uitgangspunt, zodat agile working, training, ontvangst en informele ontmoetingen in wisselende samenstellingen goed ondersteund kunnen worden! Geintegreerde IT en elektra-aansluitingen zorgen voor een innovatieve e-support van de mobiele kenniswerker! En de keuze uit 180 melamine blad- en panelenkleuren zorgen voor een kleurrijke en creatieve uitstraling, dat weer een positieve uitwerking heeft op de communicatie en het onderliggende creatieve design proces!
Wini Elements, Wini Teams statafels en Wini Twister klaptafels faciliteren het Agile Working op een professionele en flexibele wijze. Ongeacht de grootte van de groep.
/ Author: Robin Witteveen / Number of views: 211713 / Comments: 0 /
Print
Categories:Algemeen